Képgalériánk

Vendégházunk 2 szintes. Az alsó szinten található egy ízléses, világos nappali, hangulatos könyvespolcrésszel és kandallóval.

Tágas, 8 fős étkezővel és egy teljesen felszerelt konyhával, duplaszárnyú hűtővel, gyerekétkészlettel várjuk az idelátogató családokat, baráti társaságokat. A mellékhelyiség miatt sem kell lépcsőzni, mert a földszinten is található egy. A nappaliban és a konyhában is hatalmas ablakon jön be a napfény, amin keresztül azonnal a természetbe léphetünk.

Az emeleten 3 vendégszobában 6 fő fér el franciaágyakban, minden szobában blackout függöny zárja ki a napfényt azoknak, akik egy hosszúra nyúlt éjszakai buli után sokáig szeretnek ágyban maradni. A fürdőszobában kád és zuhanyzó, WC, bidé, valamint 2 mosdó is található.

Két szobánk is teraszos, ezek igény esetén babaággyal pótágyazhatóak, a nappaliban lévő kanapé pedig 2 fő részére nyújthat pótfekvőhelyet.

A kert maga a természet lágy öle. Itt senki nem zavarhat Benneteket, a gyerekeket hinta, csúszda, mászóka várja, a felnőttek szalonnát süthetnek, bográcsolhatnak, félszemüket a kicsiken tartva.

A szállást csak olyanoknak adjuk ki, akik együttérkeznek, így nem kell osztozni idegenekkel a vendégházon. Felhőtlen kikapcsolódás mindenkinek!

Szomszédmentes környezet
Reggeli illusztráció
Reggeli illusztráció
Tágas, világos nappali
Teljesen felszerelt konyha
Fő hálószoba
Vendégháló terasszal
Vendégháló 2.
Zuhanyzós, és káddal felszerelt fürdőszoba
Emeleti előtér
Tágas, világos étkező, ahol mindenki elfér
Szalonnasütés, bográcsolás, a helyszín adott
Nagy kert hétvégi bulikhoz, vagy kikapcsolódáshoz

Foglald le most és érkezéskor meglepünk egy welcome csomaggal!

%d blogger ezt szereti: