Ezt mindenképp olvasd el!

Házirendünk

Büszkék vagyunk rá, és nagyon sok munkánk van abban, hogy ilyen lett az apartmanház. A legtöbb bútor, a matracok, tévék vadonatújak, igyekeztünk, ízlésesen, igényesen berendezni a házat. Szeretnénk, ha a következő szabályok betartásával hozzájárulnátok, hogy még sokan ugyanilyen szépségében élvezhessék ezt a környezetet.

 1. Háziállat, illetve nem házi állat sajnos nem hozható az ingatlan területére (a kertbe sem).
 2. A dohányzás csak a teraszon, a kijelölt helyen megengedett. A csikkeket kérjük, hogy a hamutálba gyűjtsétek!
 3. A kert végében található mászókát, hintát csak 60 kg alatti személy, és mindenki saját felelősségére használhatja.
 4. A tűzrakó helyet, a környező fás terület miatt fokozott körültekintéssel kezeljétek! Tüzet csak szélcsendben rakjatok, és mindig legyen a közelben megfelelő mennyiségű víz az oltáshoz. Használat után kérjük, hogy a szemetet szedjétek össze, és a tűzrakóhelyet öntsétek le.
 5. Az ingatlanban zárva található helyiségek a személyes tereink, kérünk, hogy ezekbe ne menjetek!
 6. A vendégházban, illetve a berendezési tárgyakban esetlegesen okozott kárról jegyzőkönyvet készítünk, a kár értékét a letétből levonjuk, amennyiben magasabb összegről van szó, mint a letét, úgy távozáskor a különbözetet készpénzben kérjük kiegyenlíteni.
 7. A rendeltetésszerű használat utáni takarítás árát a szállás díja tartalmazza, extra szennyezettség esetén 30.000 forintos pluszköltséget számolunk fel.
 8. Bejelentkezés 12-20 óra között, kijelentkezés 18-óráig, érkezés előtt, előre egyeztetett időpontokban. Ha bármilyen okból kifolyólag előbb hagyjátok el a szálláshelyet, a foglalás teljes időtartamára számítjuk fel a szállásdíjat.
 9. Érkezéskor 100.000 forint letétet kérünk, melyet kár hiányában távozáskor készpénzben visszakaptok. Letét hiányában a szállást nem tudjuk átadni.
 10. A szálláson csak készpénzzel tudtok fizetni, előreutaláshoz kérjétek bankszámlaszámunkat!
 11. Szállásunkon minimum 2 éjszakát tudtok foglalni.
%d blogger ezt szereti: